Ücretsiz hack sonunda Google'ın yeni kuantum çipini piyasaya sürdüğünü açıkladı ve güçlü görüntü oluşturma aracı Sora buradaHerkese merhaba, işte 01net sabah programı! Son birkaç saatte neyi kaçırdınız? Güne iyi bir başlangıç yapmak için bilmeniz gereken tüm haberleri bulun.
Haberlerde unutulmaması gerekenler
Google, hiçbir uyarıda bulunmadan son yılların en etkileyici çiplerinden birini tanıttı. Willow adı verilen bu işlemci aslında düzeltilmiş kübitlerin katlanarak daha iyi hale geldiği ilk kuantum işlemcidir. Bu ilginizi çekiyor mu? Az önce okuduklarından hiçbir şey anlamadın mı? Her şeyi bilmek ister misin? Bu devrim niteliğindeki işlemci ve neler getirebileceği hakkında her şeyi açıklıyoruz.
Bazı bonus haberler! Gazetecilerimiz size Disney+'ın Fransa'daki medya kronolojisini nasıl kısa devre yapmaya çalıştığını ve Canal+ ile aynı avantajlara sahip olmaya çalıştığını açıklıyor. Samsung olarak Galaxy S25'in gelişine hazırlanıyoruz ve Galaxy S25 sırlarını saklamakta zorlanıyor. Kamera modülü zaten biliniyor gibi görünüyor. Son olarak, eğer yeni bir Nvidia Shield bekliyorsanız, teşekkür edebilirsiniz… Valve! Steamdeck yayıncısı ciddi olarak Steam Box'ı düşünüyor ve şimdiden ağzımızın suyu akıyor!
Haberlerde unutulmaması gerekenler
Google, hiçbir uyarıda bulunmadan son yılların en etkileyici çiplerinden birini tanıttı. Willow adı verilen bu işlemci aslında düzeltilmiş kübitlerin katlanarak daha iyi hale geldiği ilk kuantum işlemcidir. Bu ilginizi çekiyor mu? Az önce okuduklarından hiçbir şey anlamadın mı? Her şeyi bilmek ister misin? Bu devrim niteliğindeki işlemci ve neler getirebileceği hakkında her şeyi açıklıyoruz.
Google kuantum araştırmalarında devrim yaratırken ChatGPT'nin ana şirketi OpenAI, yapay zeka dünyasını bir kez daha sarsıyordu. Nasıl ? Yapay zekayı kullanan yeni görüntü oluşturma aracı Sora'yı resmileştirerek ve erişilebilir hale getirerek. Sora neden diğer video oluşturma araçlarına benzemiyor? Nasıl çalışır ve neler yapabilir? Size her şeyi açıklıyoruz.Okuyun: Google süper güçlü kuantum çipi Willow'u tanıttı: 10 septilyon yıllık hesaplama 5 dakikaya indirildi
Gelecek hakkında konuştuktan sonra günümüze, hatta yakın geçmişe dönüyoruz. Mobil operatör Free, yalnızca iki ay önce bir siber saldırının kurbanı olduğunu duyurdu. Artık nedenlerini biliyoruz ve bunlar güven verici olmaktan çok uzak. Dahili bir suç ortağı, operatörün müşterilerine erişim sağlamak için çalışırdı.Okuyun: OpenAI (ChatGPT), ses çıkaracak güçlü bir görüntü oluşturucu olan Sora'yı piyasaya sürdü
Ayrıca haberlerde:Okuyun: Ücretsiz siber saldırı: Sonunda ne olduğunu biliyoruz
Bazı bonus haberler! Gazetecilerimiz size Disney+'ın Fransa'daki medya kronolojisini nasıl kısa devre yapmaya çalıştığını ve Canal+ ile aynı avantajlara sahip olmaya çalıştığını açıklıyor. Samsung olarak Galaxy S25'in gelişine hazırlanıyoruz ve Galaxy S25 sırlarını saklamakta zorlanıyor. Kamera modülü zaten biliniyor gibi görünüyor. Son olarak, eğer yeni bir Nvidia Shield bekliyorsanız, teşekkür edebilirsiniz… Valve! Steamdeck yayıncısı ciddi olarak Steam Box'ı düşünüyor ve şimdiden ağzımızın suyu akıyor!
01net'ten gelen hiçbir haberi kaçırmamak için bizi Google Haberler ve WhatsApp'tan takip edin.![]()