Google Takvim (nihayet) aylar arasında daha hızlı gezinmenize olanak tanıyor

Quern

New member
Google Takvim (nihayet) aylar arasında daha hızlı gezinmenize olanak tanıyorGoogle Takvim, Android uygulamasına takviminizde gezinmeyi büyük ölçüde kolaylaştıracak yeni ve hoş bir özellik ekliyor.



Google Takvim'in en son güncellemesi, takvimdeki aylar arasında gezinmeyi çok daha kolay hale getiriyor. Uygulamanın tüm kullanıcıları için mükemmel bir haber.

Google Takvim'de zamanda daha hızlı ileri gidin


Google Takvim, Microsoft Outlook ve Apple Takvim ile birlikte dünyanın en çok kullanılan takvim uygulamalarından biridir. Popülerliğini Android'deki varsayılan kullanılabilirliğine ve aynı zamanda basit ve etkili arayüzüne borçludur. Ancak her şey mükemmel değildir ve Google da bunun farkındadır. Bu özellikle aylar arasında gezinmek için geçerlidir; aynı anda birkaç ay veya yıl ileri gitmek istiyorsanız bu oldukça sıkıcı olabilir.

Google Takvim Kaydırma Ayı

Kaynak: 9to5Google

Uygulamanın en son güncellemesi, içinde bulunulan ayın altında küçük noktalar görüntüleyerek sonraki aylara daha hızlı gitmenizi sağlayarak bu sorunu çözmektedir. Zaten takviminizde uzaktaki bir olayı bulmak zorunda kaldıysanız, bu olmayan bir “ayrıntı”. Değişiklik Twitter/X'te Manuel Vonau tarafından fark edildi ve Google Takvim'in 13.1 sürümüyle ilgili. Bu nedenle Google Play'de bir güncelleme arayabilirsiniz ancak bu yeni özelliğin doğrudan Google'ın sunucularından dağıtılmış olması da muhtemeldir.

Google Takvim, takvim görünümündeki ay bölümünün altına benim için ay çipleri ekledi
👀


Sunucu tarafında olduğuna bahse girerim, ancak 2024.13.1-624115131-sürüm sürümünü kullanıyorum pic.twitter.com/xbZ1hYKxlw

— Manuel Vonau (@ManuelVonau) 24 Nisan 2024
Böylece Google Takvim, etkinlikleri daha hızlı oluşturmak için kısayollar ve hatta tamamlanmış görevleri gizleme seçeneği sunarak dönüşümünü sürdürüyor. Zaten çok sağlam olan kullanıcı deneyimini zenginleştiren pek çok küçük iyileştirme. Fikrinizi merak ediyoruz. Google Takvim'de aylar arasında gezinmenin bu yolu hakkında ne düşünüyorsunuz?

🔴
01net'ten hiçbir haberi kaçırmamak için bizi Google Haberler ve WhatsApp'tan takip edin.
Opera One - Yapay zeka destekli web tarayıcısı

Opera One – Yapay zeka destekli web tarayıcısı

Yazan: Opera






Kaynak :

9to5Google